Du kan lave grove pirogger ved at erstatte ⅓ af hvedemelet med fuldkornsmel, fx speltmel, rugmel eller fuldkornshvedemel. Du kan tilsætte andre eller flere grøntsager, fx gulerod, squash, majs, peberfrugt og aubergine - ligesom der kan bruges andre krydderier eller friske krydderurter. Oksekød kan erstattes af kylling eller tun.
20087 kJ / 4801 kcal
818 kJ / 195 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 18,7 % | 9 g |
Kulhydrat: | 51,3 % | 24,7 g |
Fedt: | 30 % | 6,6 g |
100 g
Smør
|
|
---|---|
3 dl
Mælk
|
|
50 g
Gær
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
3
Æg
|
|
700 g
Hvedemel (ca. 12 dl)
|
3
Finthakkede løg
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½ kg
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
200 g
Bønnespirer
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
1
Æg til pensling
|
---|
Babysalatblade
|
---|