Pepperoni pizza
30 min
•
&format=webp)
Pepperoni pizza - helt sikkert en bestseller på pizzeriaet. Her får du en nem opskrift på den klassiske pepperoni pizza. Med en købt pizzadej er det næsten hurtigere at lave pepperoni pizza selv end at hente den på pizzeriaet, - så hvorfor ikke prøve kræfter med en hjemmelavet pepperoni pizza næste gang, du har lyst til pizza?
Ingredienser
Pepperoni pizza
2
Pizzadeje (ca. 600 g)
|
|
---|---|
2 dl
Tomatsauce
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
200 g
Pepperoni i skiver
|
|
2
Rødløg i halve skiver (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Tørret oregano
|
Sådan gør du
Pepperoni pizza
Udskift pepperoni med evt. rester af stegt eller kogt kød - eller en pålægsrest. Du kan også anvende forskellige ostetyper, som trænger til at blive brugt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10422 kJ / 2491 kcal
Næringsindhold pr. 100g
849 kJ / 203 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 19,1 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 24,9 g |
Fedt: | 31,1 % | 7,1 g |
