Pepperoni pizza

30 min
Pepperoni pizza

Pepperoni pizza - helt sikkert en bestseller på pizzeriaet. Her får du en nem opskrift på den klassiske pepperoni pizza. Med en købt pizzadej er det næsten hurtigere at lave pepperoni pizza selv end at hente den på pizzeriaet, - så hvorfor ikke prøve kræfter med en hjemmelavet pepperoni pizza næste gang, du har lyst til pizza?

Prøv en version med flere {grøntsager}

Ingredienser

Pepperoni pizza

2 Pizzadeje (ca. 600 g)
2 dl Tomatsauce
200 g Revet mozzarellaost
200 g Pepperoni i skiver
2 Rødløg i halve skiver (ca. 150 g)
1 spsk Tørret oregano

Sådan gør du

Pepperoni pizza

  • Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen.
  • Rul dejen tyndt ud til 2 runde pizzabunde (ca. 30 cm i diameter).
  • Læg pizzabundene på 2 stykker bagepapir og fordel tomatsauce herpå. Fordel revet ost, pepperoni og løg på pizzaerne og drys med oregano.
  • Træk pizzaerne med bagepapiret over på de varme bageplader og bag pizzaerne i ovnen i ca. 10 min. ved 275° - varmluft. Server straks.

Udskift pepperoni med evt. rester af stegt eller kogt kød - eller en pålægsrest. Du kan også anvende forskellige ostetyper, som trænger til at blive brugt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10422 kJ / 2491 kcal

Næringsindhold pr. 100g

849 kJ / 203 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 19,1 % 9,5 g
Kulhydrat: 49,8 % 24,9 g
Fedt: 31,1 % 7,1 g
https://www.arla.dk/opskrifter/pepperoni-pizza/