Pasta med topping af grillstegte rodfrugter
30 min

Dejlig pastaret, hvor både grøntsager og kød ryger i ovnen og bliver grillet - supernemt og med dejlig smag.

Ingredienser
4 personer
2½ liter Vand | |
---|---|
3 tsk Groft salt | |
300 g Tørret fuldkornspasta, fx spiraler | |
4 dl Ostesauce |
600 g Rodfrugter i små tern, fx gulerod, pastinak og rødbede | |
---|---|
2 spsk Hvidvinseddike | |
300 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt) | |
1½ tsk Groft salt | |
2 dl Grofthakket bredbladet persille |
2 Æbler i tern (ca. 250 g) |
---|
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9159 kJ / 2189 kcal
Næringsindhold pr. 100g
394 kJ / 94 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 23,7 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 54 % | 12,5 g |
Fedt: | 22,3 % | 2,4 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.