9720 kJ / 2323 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 23,8 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 54,5 % | 13,4 g |
Fedt: | 21,7 % | 2,5 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
3 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx spiraler
|
|
4 dl
Ostesauce
|
600 g
Rodfrugter i små tern, fx gulerod, pastinak og rødbede
|
|
---|---|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
2
Æbler i tern (ca. 250 g)
|
---|