Pasta med svampe og stegt salatost
30 min
•
Leder du efter en lækker og nem hverdagsret? Lad dig inspirere med denne vegetariske og smagfulde pasta med svampe, spinat og stegt salatost. Denne pasta med svampe bliver ekstra lækker med steg salatost, der giver både en dejlig smag og konsistens med den sprøde ost.
Ingredienser
Stegt salatost
250 g
Salatost
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
Løg og svampe
4
Løg i både (ca. 300 g)
|
|
---|---|
250 g
Forskellige svampe i mindre stykker, fx champignon, kejserhat og østershat
|
|
2 tsk
Sojasauce
|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta fx fusili skruer
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
Sådan gør du
Stegt salatost
Løg og svampe
Pasta med svampe
Smag evt. svampeblandingen til med chili - frisk, stødt eller i flager.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8342 kJ / 1994 kcal
Næringsindhold pr. 100g
512 kJ / 122 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 17,5 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 51,9 % | 15,6 g |
Fedt: | 30,6 % | 4,2 g |