I denne pastaret kan du bruge de svampe, du bedst kan lide. Du kan også nemt gøre retten mere grøn ved fx at tilføje squash eller spinat.
4580 kJ / 1095 kcal
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 17,4 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 9,4 g |
Fedt: | 48,1 % | 6 g |
100 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
400 g
Svampe i skiver
|
|
1 bundt
Fintsnittet forårsløg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian eller rosmarin
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
25 g
Grofthakkede mandler, gerne ristede
|
|
---|---|
50 g
Revet lagret havartiost
|