9651 kJ / 2307 kcal
486 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 26,7 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 12,2 g |
Fedt: | 30,8 % | 4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2 dåser
Tun i vand (ca. 300 g)
|
|
---|---|
125 g
Kapers - uden lage
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
---|
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret spaghetti
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
2
Grønne squash i små tern (ca. 400 g)
|
|
2 bundter
Forårsløg i tynde ringe (ca. 200 g)
|
Forårsløg i tynde ringe
|
---|