Server gerne revet ost til pasta med kødsauce. Hvis du synes saucen er for tør, kan du vende lidt ekstra vand i. Tag fx lidt af det varme pastavand.
Læg den kødsauce, der evt. er tilovers i et ovnfast fad lagvis med tynde skiver rå kartofler og Mornaysauce. Bag retten i ovnen til kartoflerne er møre og server fx en grøn salat til.
Kødsaucen kan fryses.
10096 kJ / 2413 kcal
341 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,6 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 55,7 % | 11,2 g |
Fedt: | 17,7 % | 1,6 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
1
Hakket fed hvidløg
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
300 g
Blandede grøntsager revet eller i små tern, fx gulerod, fennikel, knoldselleri, blegselleri eller svampe
|
|
3 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
1½ dl
Vand
|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Tørret pasta, fx spaghetti - koges
|
---|