Pasta med basilikumsauce
45 min
Fryseegnet
&format=webp)
Pasta med basilikumsauce er en rigtig lækker, fedtfattig vegetarisk ret. Pastaen serveres med broccoli og den velsmagende basilikumssauce passer perfekt hertil.

Ingredienser
4 personer
2 tsk Hvedemel | |
---|---|
1 dl Vand | |
1 dl Piskefløde eller madlavningsfløde | |
1 liter Frisk basilikum bløde stilke (1 stor potte) | |
4 dl Kviste af persille | |
25 g Pinjekerner | |
2 Små pillede fed hvidløg | |
1½ spsk Hvid balsamicoeddike | |
2 tsk Groft salt |
400 g Tørret spaghetti | |
---|---|
3 liter Vand | |
1½ spsk Groft salt | |
500 g Broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver | |
100 g Revet cheddar- og maasdammerost |
Tilbehør
Landbrød |
---|
Sådan gør du
Tip
Bedømmelse
Basilikumsaucen kan fryses.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10803 kJ / 2582 kcal
Næringsindhold pr. 100g
541 kJ / 129 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 16,9 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 50,2 % | 16 g |
Fedt: | 32,9 % | 4,8 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.