20-25 min. ved 200° varmluft.
Du kan nemt bruge flere eller andre grøntsager i denne pastaret fx gulerødder, broccoli eller hokkaido.
5293 kJ / 1265 kcal
400 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 16,4 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 57,8 % | 13,6 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,8 g |
300 g
Cherrytomater
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter
|
|
1
Løg
|
|
2
Fed hvidløg
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
125 g
Hytteost
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
4 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Tørret spaghetti
|
1 håndfuld
Pinjekerner, ristede
|
|
---|---|
Frisk basilikum
|