Påskekagen kan opbevares tildækket i køleskab i ca. 5 dage.
24484 kJ / 5852 kcal
1418 kJ / 339 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 4,8 % | 4 g |
Kulhydrat: | 40,4 % | 33,7 g |
Fedt: | 54,8 % | 21 g |
Påskekagen består af saftige bunde af gulerodskage med varme krydderier og valnødder, som lægges sammen og pyntes med en blød flødeostecreme.
3
Æg
|
|
---|---|
200 g
Brun farin
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Fintrevne gulerødder
|
|
100 g
Hakkede valnøddekerner
|
|
100 g
Smeltet smør
|
200 g
Flormelis
|
|
---|---|
150 g
Stuetempereret smør
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
300 g
Stuetempereret flødeost naturel
|