Skal du lave mange pariserbøffer, kan du brune dem på panden først - og stege dem færdig i ovnen, så kan du servere til alle gæster på en gang.
7370 kJ / 1761 kcal
752 kJ / 180 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 24,6 % | 10,9 g |
Kulhydrat: | 21 % | 9,3 g |
Fedt: | 54,4 % | 11 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
4 skiver
Franskbrød
|
|
---|---|
400 g
Hakket oksekød
|
|
50 g
Smør
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
---|---|
100 g
Syltede rødbeder i små tern
|
|
50 g
Kapers
|
|
20 g
Friskrevet peberrod
|
|
4
Æggeblommer
|
Bredbladet persille
|
---|