Pærer i rødvinssirup smager også godt sammen med vaniljeflødeis, flødeskum eller som tilbehør til vildtretter.
19015 kJ / 4545 kcal
682 kJ / 163 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 9,3 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 40,3 % | 16,2 g |
Fedt: | 37,6 % | 6,9 g |
Alkohol: | 12,8 % |
¾ liter
Halvtør rødvin, fx côtes du rhône
|
|
---|---|
500 g
Sukker (ca. 6 dl)
|
|
½ dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
6
Kardemommekapsler
|
|
6
Små, faste pærer, fx fondante
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
50 g
Smuttede mandler
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
200 g
Blåskimmelost
|
|
---|---|
200 g
Lagret cheddarost
|
150 g
Flutes
|
---|