Det smager også godt med almindelig flødeskum, cremefraiche og/eller vaniljeis til pærekagen. Du kan udskifte hasselnødderne med mandler eller valnødder - eller bruge en blanding af de nødder du har på lager.
15786 kJ / 3773 kcal
1121 kJ / 268 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,4 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 25,9 g |
Fedt: | 55,3 % | 16,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
3
Æg
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2½ dl)
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1½ dl)
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
75 g
Grofthakkede hasselnøddekerner (ca. 1 dl)
|
|
100 g
Smør - smeltet
|
|
3
Modne pærer i både (ca. 400 g)
|
1 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Flormelis
|
---|