20-25 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan tilberede en stor pærecrumble i en tærte- eller springform. Tærten kan også tilberedes med pærer fra dåse eller med friske æbler.
Pærecrumble - eller blot crumblen kan fryses inden bagning.
13283 kJ / 3175 kcal
1009 kJ / 241 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 3,3 % | 2 g |
Kulhydrat: | 35,7 % | 21,2 g |
Fedt: | 61 % | 16,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
4
Pærer i mindre stykker
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
150 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
50 g
Havregryn
|
|
3 spsk
Flormelis
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 tsk
Vaniljesukker
|