Panna cotta med ferskensirup
5 timer 10 min
•
Arbejdstid: 35 min
•
Panna cotta er en enkel klassisk flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med en smuk hjemmelavet ferskensirup. Vaniljekornene vil synke en smule til bunds, men de kommer til syne, når du vender panna cotta ud af glasset. Du kan bruge de glas du har til dine panna cottaer og de kan forberedes dagen forinden.
Ingredienser
Panna cotta
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1
Vaniljestang
|
|
6 spsk
Sukker
|
|
2 blade
Husblas
|
Ferskensirup
4
Ferskner
|
|
---|---|
50 g
Sukker
|
|
3 spsk
Vand
|
Sådan gør du
Ferskensirup
Du kan erstatte fersknerne med nektariner. Det giver den samme flotte farve.
Siruppen kan fryses.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10197 kJ / 2437 kcal
Næringsindhold pr. 100g
800 kJ / 191 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 2,9 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 31,5 % | 14,8 g |
Fedt: | 65,6 % | 14,2 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.