Server panna cotta med et espressolåg - i stedet for coulis. Den stærke kaffe smager fantastisk til den vaniljesøde panna cotta. Server espresso'en i en lille kande ved siden af panna cottaen, så kan dine gæster selv hælde espresso'en over panna cottaen og dermed selv dosere mængden af kaffe.
Hvis opskriften indgår som en del af en større menu, kan den fordeles i 6 glas.
9601 kJ / 2295 kcal
1292 kJ / 309 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 2,6 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 27,8 % | 21,1 g |
Fedt: | 69,6 % | 24,3 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Vaniljestang
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1 dl
Sukker
|
100 g
Frosne bær eller jordbær
|
|
---|---|
50 g
Sukker
|
Citronmelisse
|
---|