Pandesauce med piskefløde

Pandesauce med piskefløde

15 min
Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave! Prøv den - pandesauce med piskefløde. Mums!
https://www.arla.dk/opskrifter/pandesauce-med-piskeflode/

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent i en pande og steg løgene heri, til de er gyldne.
  • Tilsæt derefter piskefløde og lad saucen koge, til den er jævn, ca. 5 min.
  • Smag saucen til med salt og tilsæt kulør.
Energiindhold for hele retten:

4609 kJ / 1102 kcal

Næringsindhold pr. 100g

964 kJ / 231 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 2,9 % 1,6 g
Kulhydrat: 8,4 % 4,8 g
Fedt: 88,7 % 23,1 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Ingredienser

2 Store løg i tynde skiver (ca. 200 g)
25 g Smør
¼ liter Piskefløde eller madlavningsfløde
½ tsk Groft salt
Evt. kulør