Uden for bærsæsonen kan du servere frisk frugt eller marmelade til pandekagerne.
3942 kJ / 942 kcal
549 kJ / 131 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 22 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 16,4 g |
Fedt: | 27,3 % | 4,1 g |
2
Modne bananer (ca. 200 g)
|
|
---|---|
100 g
Hytteost
|
|
100 g
Havregryn (ca. 2 dl)
|
|
2
Æg
|
|
½ dl
Mælk
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
---|
100 g
Hytteost
|
|
---|---|
50 g
Friske bær
|