Pandekager med hytteost

Pandekager med hytteost

15 min
Prøv disse lækre bananpandekager med hytteost, der er uden mel og tilsat sukker. Pandekagerne er lynhurtige at lave, dejen skal bare blendes - og med en stor pande, kan du bage alle pandekagerne i 2 omgange. Pandekager med hytteost er perfekte til både morgenmad, som snack eller i børnenes madpakke.
https://www.arla.dk/opskrifter/pandekager-med-hytteost/

Sådan gør du

  • Kom banan, hytteost, havregryn, æg, mælk, kardemomme og salt i en blender.
  • Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. eller til blandingen er jævn.
  • Steg små tykke pandekager (ca. ¾ dl dej pr. pandekage) i smør ved jævn varme ca. 1 min. på hver side - eller til de er gyldne.
  • Server pandekagerne med hytteost og friske bær.

Uden for bærsæsonen kan du servere frisk frugt eller marmelade til pandekagerne.

Energiindhold for hele retten:

3942 kJ / 942 kcal

Næringsindhold pr. 100g

549 kJ / 131 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 22 % 7,1 g
Kulhydrat: 50,7 % 16,4 g
Fedt: 27,3 % 4,1 g

Ingredienser

2 Modne bananer (ca. 200 g)
100 g Hytteost
100 g Havregryn (ca. 2 dl)
2 Æg
½ dl Mælk
1 tsk Stødt kardemomme
½ tsk Groft salt
10 g Smør
Tilbehør
100 g Hytteost
50 g Friske bær