Pandekagelagkagen kan også laves i en variation med jordbær og mango. Erstat de frosne hindbær med jordbær og kom små mangotern mellem lagene. Pynt pandekagelagkagen med friske jordbær.
Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
8174 kJ / 1954 kcal
633 kJ / 151 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 16,6 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 23,4 % | 8,7 g |
Fedt: | 60 % | 10,3 g |
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
250 g
Frosne hindbær
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2½ dl
Skyr med vanilje
|
|
½ tsk
Vaniljepulver
|
50 g
Havregryn (ca. 1½ dl)
|
|
---|---|
50 g
Hvedemel (ca. ¾ dl)
|
|
3
Æg
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
1 dl
Skyr med vanilje
|
|
½ tsk
Vaniljepulver
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør til stegning
|
---|
Friske hindbær, blåbær og brombær
|
|
---|---|
Rød skovsyre
|