Ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.
15111 kJ / 3612 kcal
657 kJ / 157 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 16,8 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 36,4 % | 14,1 g |
Fedt: | 46,8 % | 8,3 g |
4
Kyllingelår (ca. 550 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
200 g
Rensede markchampignoner i halve
|
|
---|---|
500 g
Skrubbede jordskokker i halve
|
|
225 g
Rensede porrer i ringe
|
|
175 g
Skrællede gulerødder i korte stave
|
¼ liter
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 dl
Tyttebærsyltetøj
|
|
1 spsk
Æbleeddike
|
|
1 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Frisk timian
|
240 g
Løse ris, parboiled - koges
|
---|