Ca. ½ time ved 225° - varmluft.
Olie er med til at gøre kartoffelbådene sprøde. Vil du have kartoffelbådene ekstra sprøde, kan du vende dem i mere olie - og omvendt kan olien helt undlades, hvis du gerne vil spare på fedtet.
4985 kJ / 1191 kcal
406 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 8 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 58,6 % | 14 g |
Fedt: | 33,4 % | 3,7 g |
1 kg
Kartofler
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|