Ovnbagte kalvekødboller på tomatbund
1 time
•
&format=webp)
Hakket kalvekød - alt i én ret - dejlig nemt.
Ingredienser
400 g
Hakket kalvekød (max.10%)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
4 spsk
Grahamsmel
|
|
2 spsk
Groftrevet parmigiano reggiano
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
Friskkværnet peber
|
Tomatbund
3
Bagekartofler i både (ca. 600 g)
|
|
---|---|
500 g
Blommetomater i kvarte (ca. g)
|
|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Aubergine, skåret i 1 cm skiver
|
2 dl
Basilikumblade
|
---|
Tilbehør
Ristet italiensk brød
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.
Tomatbund
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9310 kJ / 2225 kcal
Næringsindhold pr. 100g
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,1 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 44 % | 10,4 g |
Fedt: | 31,9 % | 3,5 g |
