Ca. 30 min. ved 225° - varmluft.
Du kan vende æblebådene i lidt af lagen fra de syltede agurker, så bliver æblerne ikke brune.
8958 kJ / 2141 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 29,7 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 43 % | 9,5 g |
Fedt: | 27,3 % | 2,8 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 kg
Skrubbede kartofler i både
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
500 g
Torske- eller lyssejfilet i 4 lige store stykker
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Hakkede dildkviste
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
2
Røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
150 g
Syltede agurker i tern
|
|
2 dl
Dildkviste
|