Ca. 15 min. ved 225°.
Opskriften kan også laves med Arla Karolines Køkken® mild ost Pastasauce.
7730 kJ / 1848 kcal
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 28,3 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 8,8 g |
Fedt: | 27,4 % | 2,5 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 400 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
¼ liter
Let mornaysauce
|
1 kg
Skrubbede små kartofler
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
250 g
Skrællede hvide asparges
|
|
250 g
Rensede grønne asparges
|
|
100 g
Flækkede slikærter
|
|
20 g
Smør
|
Friske krydderurter
|
---|