Orzo gryde med svampe
30 min
•
Her får du opskriften på en skøn og cremet orzo gryde med svampe og spinat. En nem og hurtig hverdagsret fuld af god smag! Orzo er en slags pasta, som er kortklippet og derfor ligner riskorn. Denne pastaret minder meget om en klassisk risotto, både i smag og udseende - den er bare endnu nemmere og hurtigere at lave! Orzo pasta med svampe er en one pot ret eller en alt-i-en-ret pastaret, hvor alle ingredienser tilberedes i samme gryde.
Ingredienser
250 g
Svampe, i skiver
|
|
---|---|
2 tsk
Olivenolie
|
|
2
Fed hvidløg, finthakket
|
|
300 g
Pastaris (orzo)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
5 dl
Hønse- eller grøntsagsbouillon
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
50 g
Revet parmigiano reggiano
|
|
250 g
Frisk spinat
|
|
1 håndfuld
Hakket persille
|
Sådan gør du
Server gerne pastaretten med en skøn gremolata.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9165 kJ / 2190 kcal
Næringsindhold pr. 100g
584 kJ / 139 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 14,1 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 44 % | 15,1 g |
Fedt: | 41,9 % | 6,6 g |
Relateret video
En nem og hurtig hverdagsret fuld af god smag! Denne pastaret minder meget om en klassisk risotto, både i smag og udseende - den er bare endnu nemmere og hurtigere at lave!