Server gerne pastaretten med en skøn gremolata.
9165 kJ / 2190 kcal
584 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 14,1 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 44 % | 15,1 g |
Fedt: | 41,9 % | 6,6 g |
En nem og hurtig hverdagsret fuld af god smag! Denne pastaret minder meget om en klassisk risotto, både i smag og udseende - den er bare endnu nemmere og hurtigere at lave!
250 g
Svampe, i skiver
|
|
---|---|
2 tsk
Olivenolie
|
|
2
Fed hvidløg, finthakket
|
|
300 g
Pastaris (orzo)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
5 dl
Hønse- eller grøntsagsbouillon
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
50 g
Revet parmigiano reggiano
|
|
250 g
Frisk spinat
|
|
1 håndfuld
Hakket persille
|