Ørrederne kan også tilberedes i ovnen, ca. 25 min. ved 200°.
6715 kJ / 1605 kcal
479 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 5,9 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 12,4 g |
Fedt: | 50 % | 6,5 g |
75 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Hakkede basilikumblade
|
4
Ørreder (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
1½ liter
Groftrevne friske spinatblade
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Olie
|
|
3 spsk
Vand
|
1 kg
Kartofler
|
---|