Du kan lave pastaretten spicy ved at tilsætte chilipulver eller -flager efter smag.
12087 kJ / 2889 kcal
531 kJ / 127 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 20,2 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 64,4 % | 20,1 g |
Fedt: | 15,4 % | 2,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
7½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
400 g
Tørret pasta, fx penne
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
100 g
Soltørrede tomater i olie (ca. 1 dl)
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 dåse
Afdryppede hvide bønner (ca. 240 g)
|
1
Citron (usprøjtet)
|
|
---|---|
50 g
Parmigiano reggiano
|
|
Frisk basilikum
|