Vær over det du har på grillen - tiderne afhænger meget af, hvor varm grillen er. I stedet for at stege bøffer og grøntsager på en havegrill kan du bruge en grillpande eller en almindelig pande - stegetiderne er cirka de sammen.
16270 kJ / 3889 kcal
516 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,3 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 30,9 % | 9,4 g |
Fedt: | 47,8 % | 6,7 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1
Æggeblomme
|
|
2 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
½ spsk
Bearnaiseessens
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Oksemørbradbøffer (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Auberginer i lange skiver (ca. 400 g)
|
|
---|---|
8
Fed hvidløg med skal
|
|
2
Rødløg i både (ca. 200 g)
|
|
2 bundter
Rensede hele forårsløg (ca. 200 g)
|
|
1
Grøn squash i skrå skiver (ca. 200 g)
|
|
2 spsk
Olie
|
|
1 tsk
Havsalt
|
1 kg
Ovnbagte kartoffelbåde med skræl
|
---|