Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
Oksekød i fad er alletiders ret, hvis du har en rest kødsauce du skal have brugt på en ny måde. Hvis ikke din rest kødsauce er så stor at den kan mætte hele familien, kan du supplere den med en dåse bønner i chilisauce eller to.
9195 kJ / 2198 kcal
346 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 29,9 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 38,9 % | 7,9 g |
Fedt: | 31,2 % | 2,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 kg
Kartofler
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
40 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
1
Grofthakket løg
|
|
600 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1 dl
Tomatketchup
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
650 g
Blandet salat af fx icebergsalat og rød og grøn peberfrugt
|
---|