Du kan i stedet for miso anvende dashi.
7054 kJ / 1686 kcal
423 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 17,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 12,8 g |
Fedt: | 31,1 % | 3,6 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
½ dl
Japansk sojasauce
|
|
---|---|
½ dl
Worcestershiresauce
|
|
½ dl
Vand
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Hvidvinseddike
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 tsk
Majsstivelse
|
6
Æg
|
|
---|---|
180 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
2½ dl
Vand
|
|
2 spsk
Mørk miso
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
500 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
3
Fintsnittet forårsløg
|
1 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Tørret tang eller bonito flakes
|