Du kan bruge de grøntsager og frugt, du har i grøntsagsskuffen, fx blåbær, broccolibuketter og hakket rødløg. Synes du at smagen er for stærk, så undlad chilisauce - og server den ved siden af.
10883 kJ / 2601 kcal
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 17,4 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 53,2 % | 14,3 g |
Fedt: | 29,4 % | 3,6 g |
1 liter
Thaisuppe
|
|
---|---|
225 g
Kyllingeinderfileter i mindre stykker
|
|
250 g
Tørrede ægnudler
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2
Røde peberfrugter i korte strimler (ca. 300 g)
|
|
2 bundter
Forårsløg i ringe (ca. 200 g)
|
|
2
Røde æbler i små tern (ca. 250 g)
|
|
4 spsk
Sød chilisauce
|
|
1-2 dl vand
|
|
75 g
Grofthakkede cashewnødder
|