Nudler med spicy kylling og grøntsager
Nudler med kylling og grøntsager er super nem og hurtig aftensmad......og mon ikke børnene er særligt vilde med nudelretten. Man kan forstille sig at grøntsagerne nemt smutter ned sammen med nudlerne, uden der skal den store overtalelse til. Nudler med kylling og grøntsager er en rigtig god basisret til hverdag, hvor du skal have ryddet op i grøntsagsskuffen. Forårsløgene kan fx skiftes ud med rødløg eller porrer, peberfrugterne kan erstattes af blomkål eller broccoli, og æblerne kan du bytte ud med mangofrugt, blåbær eller frisk ananas eller fra dåse - kun fantasien sætter grænser, når du skal sammensætte din egen nudler med kylling og grøntsager.
Ingredienser
Nudler med spicy kylling og grøntsager
1 liter
Thaisuppe
|
|
---|---|
225 g
Kyllingeinderfileter i mindre stykker
|
|
250 g
Tørrede ægnudler
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2
Røde peberfrugter i korte strimler (ca. 300 g)
|
|
2 bundter
Forårsløg i ringe (ca. 200 g)
|
|
2
Røde æbler i små tern (ca. 250 g)
|
|
4 spsk
Sød chilisauce
|
|
1-2 dl vand
|
|
75 g
Grofthakkede cashewnødder
|
Sådan gør du
Nudler med spicy kylling og grøntsager
Du kan bruge de grøntsager og frugt, du har i grøntsagsskuffen, fx blåbær, broccolibuketter og hakket rødløg. Synes du at smagen er for stærk, så undlad chilisauce - og server den ved siden af.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10883 kJ / 2601 kcal
Næringsindhold pr. 100g
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 17,4 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 53,2 % | 14,3 g |
Fedt: | 29,4 % | 3,6 g |