Nøddekurve med creme
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Imponer dine gæster med sprøde hjemmebagte nøddekurve. Server dem med sød cremefraichecreme eller jordbærflødeskum.
Ingredienser
Marinerede jordbær
150 g
Friske jordbær i kvarte
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Sukker
|
Nøddekurve
1½ dl
Fintmalende hasselnøddekerner (ca. 75 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
1 spsk
Piskefløde
|
|
½ spsk
Hvedemel
|
Creme
1¼ dl
Creme fraiche 38%
|
---|
Pynt
Skovsyre
|
---|
Sådan gør du
Marinerede jordbær
Nøddekurve
Creme
Ved serveringen
Du kan bruge en jordbærfløde i stedet for cremen. Bland ¾ dl syltetøj med 1¾ piskefløde og pisk det til et let skum.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7280 kJ / 1740 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1492 kJ / 357 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 4,4 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 23,1 % | 20,3 g |
Fedt: | 72,5 % | 29,2 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
