Du kan bruge en jordbærfløde i stedet for cremen. Bland ¾ dl syltetøj med 1¾ piskefløde og pisk det til et let skum.
6728 kJ / 1608 kcal
1379 kJ / 330 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 3,9 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 23,8 % | 19,3 g |
Fedt: | 72,3 % | 26,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
150 g
Friske jordbær i kvarte
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Sukker
|
1½ dl
Fintmalende hasselnøddekerner (ca. 75 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
1 spsk
Piskefløde
|
|
½ spsk
Hvedemel
|
1¼ dl
Creme fraiche 38%
|
---|
Skovsyre
|
---|