Når du griller ved indirekte varme, skal maden placeres, så den ikke ligger direkte over kul eller gasblus. Hvis du griller med kul, så placer kullene i hver sin side af grillen. Hvis du bruger en gasgrill, så tænd blussene i siderne af grillen - så kan du grille ved indirekte varme midt på grillristen. Har du en kuglegrill, så fordel kullene rundt langs siderne og grill ved indirekte varme i midten. Samme princip kan du bruge ved en kugle-gasgrill - tænd kun den yderste ring med gasblus, så har du en god flade midt på grillristen til at grille ved indirekte varme.
2277 kJ / 544 kcal
1116 kJ / 267 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 29,7 % | 19,5 g |
Kulhydrat: | 17 % | 11,2 g |
Fedt: | 53,3 % | 16,1 g |
1
Brød, fx ølandshvede
|
|
---|---|
150 g
Mozzarellaost i tern
|
|
½ dl
Rosmarinkviste
|
1 tsk
Flagesalt
|
---|
Rosmarinkviste
|
---|