Nem kartoffelsuppe med kyllingespyd og wokgrønt
30 min
•
Nem kartoffelsuppe - her med inspiration fra Thailand i form af wokgrøntsager og marinerede kyllingespyd.
Ingredienser
1 dl
Light kokosmælk
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2 tsk
Karry
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Kyllingefilet eller -inderfilet
|
4
Grillspyd
|
---|
1 liter
Kartoffel-porresuppe
|
|
---|---|
600 g
Frossen wok-blanding
|
Pynt
Grofthakkede peanuts
|
---|
Tilbehør
2
Lune naanbrød (ca. 400 g)
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10229 kJ / 2445 kcal
Næringsindhold pr. 100g
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,7 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 42,1 % | 9,7 g |
Fedt: | 33,2 % | 3,5 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.