Du kan sagtens bage chokoladekagen dagen før den skal spises. Pak bradepanden med kagen ind i en stor frysepose og stil den i køleskabet til serveringen.
Server evt. chokoladekagen med friske bær og vaniljeis, for at få en frisk og afkølende sommerdessert.
20987 kJ / 5016 kcal
1472 kJ / 352 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 3,4 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 56,4 % | 48,8 g |
Fedt: | 40,2 % | 16 g |
350 g
Sukker (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
4 spsk
Kakaopulver
|
|
1 spsk
Vaniljesukker
|
|
1 spsk
Bagepulver
|
|
250 g
Smør - smeltet
|
|
3
Æg
|
|
2 dl
Kogende vand
|
200 g
Flormelis (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
3 spsk
Vand
|
Evt. kulørt krymmel og/eller spiseligt glimmer
|
---|