12-13 min. ved 200° - traditionel ovn.
11521 kJ / 2754 kcal
1273 kJ / 304 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 3,9 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 24,1 g |
Fedt: | 63,9 % | 22 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
4 plader
Frossen butterdej (ca. 300 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Flormelis
|
3½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
1 dl
Hindbærmarmelade
|
|
---|---|
Glasur
|
|
100 g
Halverede hindbær
|
Finthakkede, grønne usaltede pistacienødder
|
|
---|---|
Spiselige blomster, fx hornvioler
|