9144 kJ / 2185 kcal
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 21,9 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 58 % | 13 g |
Fedt: | 20,1 % | 2,1 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
1½ kg
Friske blåmuslinger i skal
|
|
---|---|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
5 stilke
Fra bredbladet persille
|
4 dl
Ostesauce
|
|
---|---|
½
Knoldselleri i tynde stave (ca. 300 g)
|
|
5
Rødløg i tynde både (ca. 300 g)
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
5 dl
Hele blade af bredbladet persille (ca. 35 g)
|
|
4 spsk
Kapers
|
300 g
Tørret spaghetti - koges
|
---|