Ca. 16 min. ved 200°.
Du kan bruge den chokolade du bedst kan lide, - og smage dejen til med fx kardemomme eller revet appelsinskal i stedet for kanel. Drys evt. de afkølede muffins med flormelis.
11864 kJ / 2836 kcal
1724 kJ / 412 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 4,5 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 44,4 % | 45 g |
Fedt: | 51,1 % | 23,8 g |
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
2
Æg
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
|
½ tsk
Stødt kanel
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
½ dl
Mælk
|
|
100 g
Grofthakket mørk chokolade
|