Sådan folder du dine mozzarella sticks: Pak filodejen ud og klip den evt. til så du har 12 stykker af ca. 10x10 cm. Læg dem under et fugtigt viskestykke. Tag ét ark ud ad gangen og placer den med den ene spids vendt mod dig selv. Kom ca. 3 spsk fyld på dejen og fold spidsen mod dig selv ind over fyldet. Stram dejen til om fyldet og rul et par gange. Fold siderne ind og rul igen. Pensl med siderne med æg så det fungerer som "lim". Rul mozzarella sticken færdig og fortsæt med resten.
11613 kJ / 2776 kcal
1197 kJ / 286 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 13,5 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 45,1 % | 31,8 g |
Fedt: | 41,4 % | 13,4 g |
1 dl
Rasp
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Finthakket persille
|
|
150 g
Mozzarellaost i tern
|
|
1
Finthakket rødløg
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
12 plader
Filodej af ca. 10x10 cm
|
|
2
Sammenpiskede æg
|
½ liter
Rapsolie - fritering
|
---|
Flagesalt
|
---|