Mokkadessert
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
&format=webp)
En skøn opskift på dessert med en perfekt kombination af kaffe, chokolade og flødeskum. Mokkadesserten er nem at lave og du kan have desserten klar i god tid inden den skal serveres - portionsanret i kopper, glas - eller en større skål, så man selv kan tage.

Ingredienser
1 portion
6 blade Husblas | |
---|---|
3 Æg (ca. 1½ dl) | |
85 g Sukker (ca. 1 dl) | |
125 g Mørk chokolade | |
1 dl Kold stærk kaffe eller 1 tsk pulverkaffe + vand | |
4 dl Piskefløde |
1 dl Piskefløde - pisket til flødeskum | |
---|---|
25 g Chokoladekaffebønner |
Sådan gør du
Anretning
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12953 kJ / 3096 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1294 kJ / 309 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 6,1 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 25,6 % | 19,5 g |
Fedt: | 68,3 % | 23,9 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas
Sådan håndterer du husblas, når du skal lave fromage, cheesecake eller andet, hvor der er brugt fløde.