Fragilité er som navnet antyder skrøbelig og overfladen knækker, når den rulles. Det er ikke noget problem, da smørcremen fungerer som "lim". Selv hvis bunden er blevet ekstra sprød/skør (ovne er forskellige) og knækker skævt på forhånd, så fortvivl ikke - rul så godt og stramt som muligt, og form så rullen ved hjælp af papiret.
Fragilitérullerne kan fryses. Tø dem lidt, før de skæres, da det flotteste snit skæres i en halvfrossen rulle. Smørcremen kan opbevares flere dage i køleskabet eller fryses, men skal have stuetemperatur for at kunne sprøjtes op. Du kan også fryse mini fragilité helt færdigpyntede og klar til servering.
16716 kJ / 3995 kcal
1729 kJ / 413 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 3,7 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 46,5 g |
Fedt: | 50,6 % | 23,6 g |
125 g
Hasselnøddekerner
|
|
---|---|
5
Æggehvider (ca. 150 g)
|
|
200 g
Flormelis
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Flormelis
|
|
4 spsk
Meget stærk espressokaffe
|
2 spsk
Flormelis
|
|
---|---|
1 spsk
Hasselnøddeflager
|
|
1 tsk
Knuste kaffebønner
|