Bag evt. mørdejsbundene flere dage i forvejen og opbevar dem i en lufttæt beholder. Lav også gerne vaniljecremen på forhånd og opbevar den tildækket i køleskabet. Så skal du blot samle kagerne lige før serveringen.
Resterne af mørdejen kan rulles ud igen og udstikkes til mindre småkager. Pensl dem med sammenpisket æg og drys med fx kanelsukker eller perlesukker inden bagning.
10980 kJ / 2624 kcal
Energifordeling | |
---|---|
Fiber: | - |
Protein: | 4 % |
Kulhydrat: | 37 % |
Fedt: | 59 % |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
2 dl
Mælk
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Majsstivelse eller hvedemel
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller 1 tsk vaniljepasta
|
200 g
Hvedemel
|
|
---|---|
4 spsk
Flormelis
|
|
125 g
Koldt smør i små stykker
|
|
1
Æggeblomme
|
2½ dl
Piskefløde
|
---|
Glasur
|
|
---|---|
Jordbær
|
|
Finthakkede, grønne usaltede pistacienødder
|
|
Rød skovsyre
|