Matjes sild i ærtedressing
30 min
•
En frisk og fin sild i sart grøn dressing. Serveret sammen med grillede grønne asparges er det en dejlig start på påskefrokosten, pinsefrokosten, sommerfrokosten....ja, hvilken som helst forkost.
Ingredienser
100 g
Optøede frosne ærter
|
|
---|---|
3
Mynteblade
|
|
1 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Fraiche
|
4
Fileter af matjessild i mundrette stykker (ca. 250 g)
|
---|
12
Grillede grønne asparges (ca. 175 g)
|
|
---|---|
2 dl
Ærteskud
|
|
200 g
Tynde skiver ristet rugbrød
|
|
75 g
Koldt smør
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8585 kJ / 2052 kcal
Næringsindhold pr. 100g
803 kJ / 192 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 14,5 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 28,2 % | 13,3 g |
Fedt: | 57,3 % | 12,4 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.