Marineret pasta med tigerrejer
2 timer
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
&format=webp)
Forret med pasta, pesto og tigerrejer. Opskriften på marineret pasta med tigerrejer er perfekt til mange gæster, fordi det hele kan forberedes i god tid. Den hjemmelavede pesto smager fantastisk og sammensætningen med pasta og rejer smager så tankerne flyver afsted til en smuk sydhavsø. Det er en forret, som du vil komme til at lave mere end en gang.

Ingredienser
1 portion
Marineret pasta
250 g Tørret pasta, fx penne |
---|
4 spsk Rapsolie | |
---|---|
1 Finthakket rødløg | |
1 dl Hakket persille | |
Friskkværnet peber |
Pesto
2 dl Olivenolie | |
---|---|
1½ spsk Pinjekerner | |
1 Stort pillet fed hvidløg | |
50 g Revet cheddar- og maasdammerost | |
½ tsk Fint salt | |
1½ liter Frisk basilikum med bløde stilke (ca. 75 g) |
600 g Pillede kogte tigerrejer med halevifte (50-60 stk.) | |
---|---|
2½ spsk Friskpresset citronsaft | |
75 g Revet cheddar- og maasdammerost |
Pynt
Basilikumblade |
---|
Tilbehør
Landbrød |
---|
Sådan gør du
Marineret pasta
Pesto
Ved serveringen
Bedømmelse
Pesto kan tilberedes dagen før. Pasta kan marineres dagen før - tag pastaen ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
21230 kJ / 5074 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1018 kJ / 243 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19,1 % | 11,4 g |
Kulhydrat: | 28,2 % | 16,9 g |
Fedt: | 52,7 % | 14,5 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.