Vil du have kødet mere gennemstegt så steg kødet videre til en centrumtemperatur på fx 58°. og lad mørbraden hvile mindst 10 minutter.
3175 kJ / 759 kcal
599 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 46,9 % | 16,5 g |
Kulhydrat: | 22 % | 7,8 g |
Fedt: | 31,1 % | 5 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
4 spsk
Brun farin
|
|
---|---|
4 spsk
Sojasauce
|
|
2
Knuste fed hvidløg
|
|
2 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1
Svinemørbrad (ca. 400 g)
|
20 g
Smør
|
---|
Flagesalt
|
---|