Skal det gå stærkt kan du skrælle de rå rødbeder og skære dem i tynde både. Kom rødbederne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra rødbederne og damp dem tørre.
12885 kJ / 3080 kcal
365 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 22,9 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 9,2 g |
Fedt: | 34,2 % | 3,4 g |
10
Små, skrubbede rødbeder (ca. 1⅕ kg)
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
---|---|
2 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
Bredbladet persille
|
---|
500 g
Grillstegt kød, fx skinkeschnitzler
|
|
---|---|
240 g
Groft brød
|