Du kan forberede mariebollerne og have dem stående tildækket i køleskabet i ca. 3 dage. Bag dem efterhånden som du får gæster. Stadig midt i ovnen ved 200° i 30-40 min. De bliver lidt mørkere indvendig efter 2. dage.
24819 kJ / 5932 kcal
1349 kJ / 322 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5,8 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 28,8 % | 22,8 g |
Fedt: | 65,4 % | 23,8 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
150 g
Koldt smør
|
|
---|---|
250 g
Hvedemel (ca. 4 dl)
|
|
75 g
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
|
1
Æg
|
3 dl
Vand
|
|
---|---|
150 g
Smør
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
4
Sammenpiskede æg
|
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
4 spsk
Flormelis
|
|
1
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
4 dl
Piskefløde
|
Sammenpisket æggehvider
|
---|
Flormelis
|
---|