Marcipankonfekt
30 min
•
Konfekt med marcipan og nougat er en klassiker. I midten af denne marcipankonfekt gemmer der sig en overraskelse i form af en sprød hasselnød. Hjemmelavet marcipankonfekt smager fantastisk, og det er hyggeligt at forberede julens lækkerier. Marcipankonfekt kan som her formes som kugler - men fantasien bestemmer variationerne.
Ingredienser
20
Hasselnøddekerner
|
---|
Marcipanpynt
50 g
Marcipan
|
|
---|---|
Sølvstøv
|
Marcipankonfekt
150 g
Marcipan
|
|
---|---|
75 g
Blød nougat
|
Chokoladeovertræk
200 g
Mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Marcipanpynt
Marcipankonfekt
Chokoladeovertræk
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder. Overskydende smeltet chokolade kan du fint lade størkne og bruge igen senere, fx til overtræk, som pynt eller i en kage.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10466 kJ / 2501 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2114 kJ / 505 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 6,6 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 44,5 % | 55,3 g |
Fedt: | 48,9 % | 27,9 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.