Framboise kan udelades. Overtræk kagen med chokolade og server den med frugter, fx henkogte pærer og softice.
Madelraden skal være helt kold inden den tages ud af formen.
22468 kJ / 5370 kcal
1397 kJ / 334 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 6,2 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 34,8 % | 28,6 g |
Fedt: | 58,4 % | 22 g |
Alkohol: | 0,6 % |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
185 g
Mandler (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
125 g
Blødt smør
|
|
300 g
Sukker (ca. 3½ dl)
|
|
4
Æg
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
75 g
Rasp (ca. 1¾ dl)
|
250 g
Hindbær
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Hedvin, fx framboise (hindbærbrændevin)
|