Dækbladene bevares kun, fordi de ser flotte ud. Du kan sagtens fjerne dem helt og også stokken de sidder på.
Damp majskolber (med bladene) i airfryeren ca. 20 min. ved 200°. Uden blade skal majskolberne have 15-20 min. ved 200°. Træk dækbladene tilbage på hver majskolbe og bind en knude på dem. Fjern trådene og de er klar til servering.
6536 kJ / 1562 kcal
254 kJ / 61 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 10,2 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 57,7 % | 8,6 g |
Fedt: | 32,1 % | 2,2 g |
50 g
Blødt smør
|
|
---|---|
2 tsk
Hakket frisk koriander
|
|
¼ tsk
Mild stødt chili
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Majskolber
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
1 spsk
Groft salt
|